Wij sturen een afspraak bevestiging via de mail waarin een gezondheidscheck stuur jij deze retour?

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verdonckstraat 1C, Someren
0493 495 832

Kleurspecialisatie

Haarkleur, Highlights, Balayage, Strobing, Ombre, Bronde, Babylights in kleuren van bruin tot blond van koper tot rood. Het is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Wij volgen met grote regelmaat seminars in binnen en buitenland om onze kennis en kunde hoog te houden. Ook theorie is hierbij van groot belang! want kleur opbrengen is vooral weten wat je aan het doen bent. We werken met Artego, een Italiaans kleurproduct waarmee mooie glanzende kleuren kunnen creëren of het nu om ice blond, coolblond, chocolade, mokka, koper of rood gaat, het is (bijna) allemaal mogelijk.

Laat je haren professioneel kleuren bij Morfose in Someren

We werken met een innovatief kleursysteem die haar kwaliteit voor op heeft staan. Veel organische stoffen, zo laag mogelijk chemische stoffen zodat haar en huid zo zacht mogelijk behandeld worden. Minder schade betekend meer glans!
We denken na over welke kleur je het beste past en wat de mogelijkheden daarbinnen allemaal zijn. Indien nodig of gewenst maken we gebruik van een onze kleurdoeken om een kleuranalyse te maken en je te laten zien met welke tinten jij op je mooist kunt zijn.

Daarnaast kunnen we kiezen voor de Botanical Henna, onze 100% vegan kleur. zie onze menu 100%vegan haarkleur.
We maken onze keuze op jouw wensen en behoeftes.

Blond-Grijsblond-Pastel

Intake gesprek; voor diegene die van een donkere naar en lichtere kleur willen, of naar de grijs/pasteltinten willen.
Een grote verandering willen met een balayage of met highlights, adviseren we een intake gesprek in te plannen, dit om een goed persoonlijk plan te maken zodat we beide vooraf weten wat te bedoeling is en je hierbij kan verwachten.

Weinig tijd, toch kleuren

Naast onze reguliere kleur producten hebben we keuze om met een “speedcolor” te werken, dit gaat snel en is vooral geschikt voor een basiskleur en om de uitgroei weg te werken. Geschikt om grijs-dekkend en houdbare kleuringen te maken voor degene die weinig tijd of geduld hebben. De inwerktijd ligt namelijk tussen de 10-20 minuten.
Veel van onze klanten komen ieder 3-4 weken om hun scheiding en contourrandje weer even weg te werken, wij noemen dit de T-splitsing.

Tarieven Contact

Onze Creaties

Leer ons team van topstylisten kennen!

Ons team heeft verstand van (haar)zaken. Dit gaat niet vanzelf. Ervaar wat ons, ons maakt.

Contact

neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?
Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven van de laatste haar trends

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×