Vanaf 26-juni Geen mondkapje meer nodig, maar nog wel.....lees meer>

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verdonckstraat 1C, Someren
0493 495 832

100% Vegan Haarkleur

Een 100% natuurlijke haarkleuring? Het bestaat!

Om ons heen zien we het steeds meer: duurzame, natuurlijke en vegan producten. Ook de vraag naar natuurlijke producten in de cosmetica neemt steeds meer toe. Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen gevoelig voor chemische producten in bepaalde cosmetica.

NATUURLIJKE HAARKLEUR  

De henna kleuring is een van de meest bekende, natuurlijke kleuringen. Maar is deze wel 100% natuurlijk? Er zijn veel producten op de markt die gedeeltelijk natuurlijk zijn, maar niet 100%.  Artègo Hair Professional brengt hier verandering in, het is gelukt! Botanical Henna. 100% vegan! Ook Morfose kappers Someren werkt hier mee.

BOTANICAL HENNA = 100% VEGAN

Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. Een lijn die tevens het haar herstructureert, versterkt en balans terugbrengt.  Dat is de Botanical Henna.
De lijn put inspiratie uit de oude schoonheidsrituelen voor lichaams- en haardecoratie van het wijze en artistieke gebruik van henna en kleurende kruiden. Bekend in veel oude culturen van Afrika, het Midden-Oosten en India. Gebruikt om vrouwelijkheid uit te drukken, te verheerlijken en tegelijkertijd een persoonlijkheid uit te drukken.
Een kleur en verzorgende behandeling in één.
De lijn bevat geen picramaat, chemische pigment, conserveermiddelen, oxidanten en metaalzouten. En is 100% vegan door alle natuurlijke kruiden en vruchten die biologisch afbreekbaar zijn.

Voor mooie diepe kleuren, en dan niet alleen koper en rood maar ook voor mooie bruine tinten, of een blonde kleur opfrissen kun je zeker bij ons in Someren terecht voor deze natuurlijke haarkleur.

Tarieven Contact

Onze Creaties

Leer ons team van topstylisten kennen!

Ons team heeft verstand van (haar)zaken. Dit gaat niet vanzelf. Ervaar wat ons, ons maakt.

Contact

neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen?
Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Op de hoogte blijven van de laatste haar trends

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×